ONKO SINULLA MITÄ TAHANSA RAHTIA, KUTEN AJONEUVOJA, HUONEKALUJA, TYÖKONEITA, YRITYSTEN TUOTTEITA TAI RAAKA-AINEITA VAILLA KULJETUSTA?
NYT SINUN EI ENÄÄ TARVITSE ETSIÄ KULJETUSYRITYSTÄ.
JÄTÄT VAIN YHDEN TARJOUSPYYNNÖN
JA SAAT TARJOUKSIA JUURI SINUN RAHTISI KULJETUKSEEN ERIKOISTUNEILTA
KULJETUSYRITYKSILTÄ.

Kilpailuta rahtisi nyt helposti yhdellä tarjouspyynnöllä ja löydä juuri sinulle sopivin kuljetusyritys hoitamaan rahtisi kuljetus.

Täytä ja lähetä tarjouspyyntölomake

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi tiedot, kuinka pääset hallinnoimaan tarjouspyyntöäsi. Voit itse muokata sitä tai poistaa sen tarvittaessa.

Saat kuljetusyrityksiltä tarjouksia

Kuljetusyritykset antavat tarjouksensa tai esittävät tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöösi liittyen. Voit myös itse esittää kysymyksiä kuljetusyrityksille.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva kuljetusyritys

Kun olet valinnut sopivan kuljetusyrityksen, hyväksy heidän tarjouksensa, jolloin he voivat ottaa yhteyttä sinuun sopiaksenne kuljetuksesta. Sopimus on siis sinun ja kuljetuksesta vastaavan yrityksen välinen.

Kilpailuta rahti helposti ja nopeasti

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tarjouspyynnön jättäminen ei myöskään sido sinua millään tavalla. Voit siis huoletta tiedustella esimerkiksi rahdin hintaa sitoutumatta mihinkään. Sopivan tarjouksen saatuasi hyväksyt tarjouksen ja sovit kuljetuksesta suoraan kyseisen kuljetusyrityksen kanssa.

Kilpailuta kaikenlaiset ja kaikenkokoiset rahdit

Kilpailutakuljetuksesi.com kautta voit pyytää tarjouksen kaikenlaisesta ja kokoisesta rahdista. Palvelustamme löytyy kaikenkokoisia kuljetusyrityksiä ympäri suomea, jotka vastaavat erilaisiin rahdin kuljetustarpeisiin. Sinun ei tarvitse huolehtia minkälaisen kuljetusyrityksen rahtisi toimittaminen tarvitsee. Tarjouspyyntöihin vastaavat aina ne yritykset, joiden palveluun kyseinen rahti sopii.

Tarjouspyyntösi voi olla esim.

Kokonaiset tai vajaat kuormat, pikakuljetukset, kaiken kokoisten pakettien kuljetus, auton kuljetus, moottoripyörän ja mopon kuljetus, erilaisten ja kokoisten koneiden kuljetus, veneiden kuljetus, asuntovaunujen kuljetus, kappaletavaran kuljetus, jne... Rahdin kuljetukset kotimaassa kaikkialle suomeen tai lyhyet kuljetukset kaupunkien sisällä. Sekä rahdin kuljetukset suomesta ulkomaille ja ulkomailta suomeen.

Pienet
rahdit

Painoltaan 0-50 kg, kuten yksittäiset huonekalut, kodinkoneet, harrastevälineet, jne...

Keskikokoiset
rahdit

Painoltaan 50-1000 kg, kuten koneet ja laitteet, huonekalut, ym. kappaletavara, jne...

Suuret
rahdit

Painoltaan yli 1000 kg, kuten Traktorit, autot, veneet, työkoneet, kokonaiset kuormat, jne...

Kodin muutot ja
yritys muutot

Kodin muutot, yritysten muutot ja teollisuuden muutot jne...

Mikä on kilpailutakuljetuksesi.com

Kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden kilpailuttaa kaikki mahdolliset rahdit yhdellä tarjouspyyntölomakkeella. Kuljetusyrityksille kilpailutakuljetuksesi.com tarjoaa helpon keinon saada tarjouspyyntöjä ja löytää rahtia tyhjänä ajamisen välttämiseksi.

Miksi rahti kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla rahdin säästät helposti kustannuksissa. Sen lisäksi säästät aikaa ja vaivaa saadessasi tarjouksia useilta kuljetusyrityksiltä vain yhdellä tarjouspyynnöllä. Tarjousten vertaileminen on helppoa, koska kaikki tarjoukset ovat yhdessä pakassa helposti selattavissa. Ne kaikki perustuvat samoihin tarjouspyynnössä antamiisi tietoihin. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa kuljetusyritysten etsimiseen netistä tai hakemistoista. Et myöskään joudu miettimään sitä, minkälainen kuljetusyritys palvelisi juuri sinun rahdin kuljetustarpeitasi, koska vain ne kuljetusyritykset vastaavat, joiden kalusto, osaaminen ja toimialue vastaavat tarpeitasi.

Miten kilpailutus tapahtuu

Ensimmäiseksi täytä sivuillamme oleva tarjouspyyntölomake huolellisesti. Mitä enemmän ja tarkempaa tietoa annat, niin sen parempia tarjouksia saat kuljetusyrityksiltä. Tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat koodin, joka lähetetään myös sähköpostiisi. Koodilla voit kirjautua oman tarjouspyyntösi hallintaan. Hallintasivulla voit tarvittaessa muokata tarjouspyyntöäsi. Hallintasivulla näet kuljetusyritysten mahdollisesti esittämät tarkentavat kysymykset, joihin voit vastata ja esittää myös omia kysymyksiäsi. Hallintasivulla näet myös kuljetusyritysten antamat tarjoukset. Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia tai tarjouksen, joka sopii sinulle parhaiten, hyväksy kyseinen tarjous. Tämän jälkeen kuljetusyritys ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne rahdin kuljetuksesta tarkemmin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat myös itse valitsemasi kuljetusyrityksen yhteystiedot. Sopimus on sinun ja kuljetusyrityksen välinen. Mahdollisista muutoksista teidän tulee sopia keskenänne.

Miten valmistautua rahdin kuljetukseen

Sovit kuljetusyrityksen kanssa tarkan paikan ja ajan sekä rahdin noutamiselle että niiden päämäärälle. Varmista, että olet itse tai valtuuttamasi henkilö on paikan päällä sekä noutopaikassa että päämäärässä. Jos olet estynyt, niin ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin kuljetusyritykselle. Ota kuljetettava rahti esille ennen noutoa ja varmista lastaamiselle ja purkamiselle mahdollisimman esteetön kulku. Huolehdi, että rekka tai pakettiauto pääsee mahdollisimman lähelle kohdetta turhan kantamisen välttämiseksi. Varaa kantajia paikalle tarpeeksi, mikäli tavaroidenkanto ei kuulu tekemääsi sopimukseen. Pakkaa ja suojaa rahti mahdollisimman hyvin, etteivät ne vahingoitu matkalla. Mitä tiiviimmin pakattuja ja paremmin suojattuja tavarasi ovat sen sujuvammin rahdin kuljetus sujuu.

Mitä odottaa kuljetusyritykseltä

Kuljetusyritykset tulevat todennäköisesti esittämään tarkentavia kysymyksiä tarjouspyyntöäsi koskien pystyäkseen antamaan mahdollisimman tarkan tarjouksen. He saattavat tarkistaa tarjoustaan, mikäli itse muokkaat tarjouspyyntösi tietoja, jotta annettu hinta vastaa kuljetettavan rahdin muuttunutta määrää, kokoa, painoa tai matkaa. Kuljetusyritykset pyrkivät järjestämään kuljetuksen ajankohdan niin, että se sopii heidän reitteihinsä ja aikatauluihinsa parhaiten. Tämä siksi, että se mahdollistaa mahdollisimman täyden kuorman kuljettamisen tietylle alueelle ja vähentää turhaa puolityhjänä tai tyhjänä ajoa. Asiansa osaavat kuljetusyritykset ovat luotettavia ja pysyvät hyvin aikataulussa, mutta kuljetusyrityksistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi ruuhkista johtuen viivästyksiä voi tulla. Näistä he pyrkivät kuitenkin ilmoittamaan etukäteen tai yllättävissä tilanteissa niin pian kuin mahdollista.