Tarjouspyyntölomake

Täytä sekä lähetä tarjouspyyntölomake ja jää odottelemaan kuljetusyritysten tarjouksia. Voit esittää kuljetusyrityksille kysymyksiä heidän antamistaan tarjouksista ja saatat myös saada kuljetusyrityksiltä tarkentavia kysymyksiä. Kuljetusyritykset saavat yhteystietosi tarjouksen annettuaan, joten he ovat ottavat varmasti yhteyttä myös puhelimitse. Saat aina parempia tarjouksia, mitä tarkempia tietoja annat tarjouspyynnössäsi.

Kaikki * merkityt kentät ovat pakollisia.

Etunimi Kirjoita tähän yhteyshenkilön etunimi

Sukunimi Kirjoita tähän yhteyshenkilön sukunimi

Yritys Jos tavaranlähettäjänä on yritys, niin voit kirjoittaa tähän yrityksen nimen

Puhelinnumero Kirjoita tähän yhteyshenkilön puhelinnumero. Voit käyttää vain numeroita sekä + ja - merkkejä

Sähköposti Kirjoita tähän yhteyshenkilön sähköposti. Osoitteen tulee olla validi sähköpostiosoite. Tähän sähköpostiin lähetetään kaikki tarjouspyyntöäsi koskevat viestit.

Lähtömaa Kirjoita tähän lähtömaan nimi. Suosittelemme valitsemaan nimen kirjoittaessasi ilmestyvistä ehdotuksista. Älä kirjoita tähän kenttään muuta.

Lähtökaupunki Kirjoita tähän lähtökaupungin tai kunnan nimi. Suomen kaupunkien osalta suosittelemme valitsemaan kirjoittaessasi ilmestyvistä ehdotuksista. Älä kirjoita tähän kenttään muuta, kuten osoitetta tai kaupungin/kunnan osaa.

Määränpäämaa Kirjoita tähän määränpäämaan nimi. Suosittelemme valitsemaan nimen kirjoittaessasi ilmestyvistä ehdotuksista. Älä kirjoita tähän kenttään muuta.

Määränpääkaupunki Kirjoita tähän määränpääkaupungin tai kunnan nimi. Suomen kaupunkien osalta suosittelemme valitsemaan kirjoittaessasi ilmestyvistä ehdotuksista. Älä kirjoita tähän kenttään muuta, kuten osoitetta tai kaupungin/kunnan osaa.

Rahdin sisältö Valitse listalta mikä tavarankuljetus on kyseessä. Kun valitset kodinmuutto tai yritysmuutto, niin vastaa seuraavaksi muuttoa koskeviin tarkentaviin kysymyksiin. Kun valitset minkä tahansa muun rahdin sisällön, ilmestyy kentät, niin vastaa näitä koskeviin tarkentaviin kysymyksiin. Voit myös antaa rahdin sisältöä koskevan tarkemman kuvauksen.

Kuljetusajankohta Valitse kalenterista ajankohdat kuljetukselle aikaisintaan ja viimeistään.

Lisätietoja Lisätietoja kohdassa voit antaa tarkempia tietoja tai kertoa muista huomioitavista asioista tavarankuljetustasi koskien.

HUOM! Sähköpostiosoitteiden, nettisivu osoitteiden ja puhelinnumeroiden tai muiden yhteystietojen lisääminen muihin kohtiin kuin "puhelinnumero" ja "Sähköposti" on kielletty.

-

LÄHETÄ